knit by moltrup

Handelsbetingelser

KNIT BY MOLTRUP INFO

Aarøsund landevej 150
6100 Haderslev

CVR: 41037946

Mail: info@knitbymoltrup.com
telefon: 21631518

SHIPPING

Jeg sender fortrinsvist med DAO eller PostNord. Jeg afsender seneste 1-3 dage fra ordren er modtaget, men der tages forbehold for eventuelle forsinkelser af leveringen forårsaget af DAO/PostNord. 

Fragt til udlandet er sendt med PostNord.

RETur og reklamation

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  • Har modtaget din vare.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
  • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal ske skriftligt til info@knitbymoltrup.com
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du er velkommen til at benytte en standardfortrydelsesformular fundet her - https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf , men det er ikke et krav. 

Uden skriftlig aftale, kan du ikke fortryde købet ved:

  • At nægte modtagelse af varen.
  • Ikke at afhente varer fra pakkeshop / pakkeboks.
  • Blot at sende varen retur.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt, for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord; du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt. Ved fortrydelse af købet herefter, kan du kun få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved returnering af varer, bedes du følge nedstående anvisninger:

Du skal sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen jf. Forbrugeraftaleloven § 24, stk. 2


Ønsker du at returnere dine varer efter de 14 dage, er vi ikke forpligtet til at tage imod returneringen, du vil i stedet i nogle tilfælde kunne modtage et tilgodebevis på det beløb du ønsker refunderet.

​Hvis der er fejl i din ordre eller varen ikke lever op til dine forventinger, så skriv til mig på info@knitbymoltrup.com.​

Kontakt altid Knit by Moltrup inden du sender din vare retur. 

FOrbehold

Jeg tager forbehold for evt. forskelle i farver fra de billeder du ser på din skærm, da de kan variere fra skræm til skræm. Jeg bestræber mig på at tage så farveægte billeder som muligt, men jeg kan ikke garantere at det svarer 100% til den ægte vare. 

Alt håndfarvet garn er forskelligt, og der vil være variationer fra fed til fed.
Når du åbner garnet for at vinde det op, så tjek at farven er korrekt, INDEN du klipper i det, da du der vil have forringet garnets værdi og et efterfølgende returbeløb.

KLAGER

Klager kan behandles ved Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg